“Perquè acompanyar, i fer-ho junts, té sentit”.

Eduard Sala Paixau

Llicenciat en filosofia i lletres, coach i educador social, és el responsable de l’Àrea Social de Càritas Diocesana de Barcelona. Durant més de dotze anys ha dirigit diversos projectes de la Companyia de les Filles de la Caritat destinats a persones en situació d’exclusió socials. En bona part de la seva trajectòria professional ha estat el responsable de diferents serveis dirigits a nens i joves en situació de risc i com a professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés. Recent guanyador del premi literari  FEEL GOOD 2019 amb el llibre Va de vida on  dona veu a persones que no solen tenir-ne públicament, i planteja moltes preguntes que ens conviden a interrogar-nos per “les coses que són realment essencials en la vida”.

“Lideratge transformacional en un món líquid”.

Mar Sánchez Izuel 

Missionera Filla de la Sagrada Família de Natzaret. Llicenciada en Periodisme. Postgrau en Acompanyament Espiritual. Coautora dels llibres Aprenentatge Intel·ligent i Design For Change. Actualment és la Directora Titular del Col·legi Montserrat de Barcelona i formadora de professors del projecte internacional Natzaret Global Education a països com Equador i Xile.

“El principi de l’Educació Relacional és donar sentit a la vida dels alumnes i alhora a tota la comunitat educativa.”

Julio Fontán García

Educador i investigador dedicat a la innovació, creador de l’Educació Relacional Fontán (FRE), director del Col·legi Fontán Capital i president de Learning One to One. El projecte que lidera té com a propòsit fer que l’educació permeti a les persones desenvolupar habilitats i hàbits altament correlacionats amb la qualitat de vida.

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante