TIC per a alumnes amb necessitats educatives

Escuelas Católicas ha desenvolupat diferents projectes per a acostar els recursos tecnològics a l'Educació Especial. Amb aquest propòsit acaba de posar a la disposició dels centres la guia “Funciones ejecuTICvas" per a alumnes amb Necessitats Educatives Especials.

Seguir llegint

Design For Change

El Design For Change considera que els nins i nines no són el futur, sinó el present de la nostra societat. Ells poden canviar el món, tan sols necessiten una oportunitat. Aquesta metodologia els hi dona les eines i els processos per a aconseguir-ho.

Seguir llegint

Recursos Microsoft

Després de la gran experiència de la jornada sobre les novetats de Microsoft. Des d'Escola Catòlica us animem que visiteu la seva pàgina web on hi trobareu tots els seus recursos educatius.

Seguir llegint

Paisatges d’Aprenentatge

Paisatges d'Aprenentatge, una valuosa eina de personalització. Aquí trobaràs vídeos tutorials i articles que expliquen com portar-los a la pràctica dins l'aula. Els materials han estat elaborats per l'Equip de Tutors del Programa “Profesores en acción”, juntament amb altres directors i professors.

Seguir llegint

Generació Apps

Projecte liderat per fomentar l'ús pedagògic d'aplicacions tecnològiques en alumnes amb Necessitats Educatives Especials derivades d'una discapacitat.

Seguir llegint

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante