Teixint Compromís Social en Xarxa

Des de 2016 Escuelas Católicas ha estat treballant en un projecte que fes visible i reconegués les tasques de compromís social que es realitzen en les institucions i centres educatius. D'aquest projecte neix ara el programa Tejiendo Compromiso Social en Red 2020, una iniciativa que vol enfortir el treball que realitzen els centres creant una xarxa amb els seus coneixements, recursos i bones pràctiques.

Seguir llegint

Agrair i celebrar la vida

Aquesta proposta per a viure les festivitats de Tots Sants i Fidels Difunts vol animar-vos a no perdre aquesta oportunitat de celebrar tant la santedat d'aquelles persones que han estat reconegudes com a tal, com la de les persones que han estat pròximes i ens han deixat. També volem respondre a la inquietud que algunes institucions i centres han expressat de revalorar aquestes festes cristianes.

Seguir llegint

Nodrint la vida

És moment de #quedaracasa, però també de resar, d'escoltar missa, de llegir, de gaudir de la música, de jugar, de solidaritat. T'oferim aquest espai on trobar tots els recursos que necessites per a continuar “nodrint la vida”.

Seguir llegint

Recursos per a la classe de Religió

Aquest nou espai web recollirà una selecció de recursos de suport pel desenvolupament de l'assignatura de Religió que des de Escuelas Católicas consideren més pràctics per als educadors. S'inclouran webs, blogs, recursos editorials i lectures. Esperem que siguin d'utilitat tant per a l'aula com per a la formació personal dels docents que imparteixen l'assignatura de Religió.

Seguir llegint

El dol en temps de coronavirus

"Escuelas Católicas" ofereix un nou espai en el seu web amb recursos per a totes aquelles persones que sofreixen una pèrdua en temps de coronavirus i, especialment, per als membres de les comunitats educatives que cerquen suport, assessorament, materials i oracions per a respondre adequadament a les necessitats dels seus alumnes.

Seguir llegint

La Setmana Santa a casa i en família

Des de l’Assessoria Pastoral d’ECIB us fem arribar una proposta per a viure la Setmana Santa a casa i en família. En el document adjunt, hi trobareu a més d’una breu explicació de cada dia de la Setmana Santa, el què s’hi recorda i el seu significat, una proposta de petites accions per a cada dia, accions senzilles però plenes de significat, i adaptades per fer en família, infants i grans. Format pdf.

Seguir llegint

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante