Què feim des de  l’Assessoria de Comunicació?

Ens encarregam de gestionar la relació dels mitjans de comunicació i els representants de la nostra comunitat educativa. Volem fer present l’Escola Concertada a les xarxes socials i mantenir-vos informats de l’actualitat educativa amb la revista “Ecib al dia”.

Benvinguts docents

Benvinguts docents. Que comenci la màgia a tots els nostres centres! Reptes, novetats, objectius, inquietuds, entusiasme i il·lusió. Bon inici de curs 2023/2024.  

Escola Catòlica celebra el nomenament del nou Conseller d’Educació

Un cop confirmat el nomenament com a nou conseller d’Educació d’Antoni Vera, que a la seva vessant de Filòleg hi suma la de docent vinculat a l’escola concertada catòlica, ECIB vol manifestar la seva satisfacció pel fet que aquesta designació hagi recaigut en una persona del sector, dialogant, mesurada i amb experiència prèvia en la gestió pública.

Seguir llegint

V Congrés ECIB

Després d’haver tractat en els darrers congressos sobre la innovació educativa i digital i d’haver reflexionat sobre la importància de l’adequació de les nostres escoles als moments actuals, cal aturar-nos i prestar atenció a una de les peces claus que permet tota aquesta reflexió i canvi: els educadors, professors i mestres.

Seguir llegint

La Salle somia Ciència

En aquesta nova edició de “La Salle somia Ciència” els centres han dedicat una jornada a experimentar, investigar, resoldre problemes i jocs d’enginy. 

Seguir llegint

Xavier Muntaner Roca · comunicacio@ecib.info

Vicenç Sastre Mora · xarxes@ecib.info

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante