Què feim des de  l’Assessoria de Comunicació?

Ens encarregam de gestionar la relació dels mitjans de comunicació i els representants de la nostra comunitat educativa. Volem fer present l’Escola Concertada a les xarxes socials i mantenir-vos informats de l’actualitat educativa amb la revista “Ecib al dia”.

Procés d’escolarització 24-25

Dilluns 20 de maig començarà el procés d’admissió i finalitzarà el pròxim dimarts 28 de maig. Les sol·licituds poden presentar-se i tramitar-se de manera telemàtica a través de la web d’escolarització.

Seguir llegint

Assemblea General d’ECIB

Avui s’ha celebrat la XXI Assemblea General d’ECIB al Col·legi Madre Alberta amb l’assistència de titularitats dels 83 centres que integren l’entitat i amb la presència del Director General de Personal Docent i Centres Concertats, Ismael Alonso, i de la cap de departament, Mª del Carmen Martorell.

Premi Ramon Llull

Des d'ECIB volem expressar la nostra felicitació per la concessió del Premi Ramon Llull de les Illes Balears a Mater Misericordiae. Aquest guardó reconeix tota la bona tasca que desenvolupa l'organització des de fa més de seixanta anys. Enhorabona, Mater!  

Seguir llegint

Sempre en el record

Escola Catòlica de les Illes Balears lamenta la pèrdua de Sor Margalida Moyà, vocal de la Junta Directiva. Persona amb caràcter, de fortes conviccions, fou una gran defensora dels centres d’ideari catòlic a partir de la senzillesa que configura el carisma de la seva congregació.

Seguir llegint

Acord Jubilacions

La Presidenta d’Escola Catòlica de les Illes Balears, Llúcia Salleras, signa l’Acord de Jubilacions parcials del professorat de centres concertats nascuts fins al 31 de desembre de 1963.  

Seguir llegint

Xavier Muntaner Roca · comunicacio@ecib.info

Vicenç Sastre Mora · xarxes@ecib.info

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante