Escola Catòlica de les Illes Balears lamenta la pèrdua de Sor Margalida Moyà, vocal de la junta directiva i persona molt lligada a la nostra entitat. 

23/11/2023

Sor Margalida Moyà Pons (Binissalem, 1942), Germana de la Caritat de Sant Vicenç de Paül ens va deixar ahir diumenge 18 de febrer.

Llicenciada en Física i Química per la Universitat de Barcelona va ser una persona fortament vinculada al món de l’ensenyament de les Illes Balears.

Des de 1995 ha estat directora del Col·legi Arcàngel Sant Rafel de Palma i Delegada d’Ensenyament dels centres educatius de les Germanes de la Caritat. L’any 1997 passaria a formar part de la junta directiva d’Escola Catòlica ostentant des de llavors diferents càrrecs de representativitat a l’entitat, entre els quals en fou vicepresidenta.

El 2008 fou una de les fundadores de Fundació Escola Catòlica de les Illes Balears i membre del seu patronat, una xarxa actualment formada per 12 centres educatius de les Illes Balears.

Col·laboradora de COPE Mallorca durant molts d’anys a diferents tertúlies i reflexions diàries. Per a les persones que han tengut la sort de conèixer-la representa una gran pèrdua.

Persona amb caràcter, de fortes conviccions, fou una gran defensora dels centres d’ideari catòlic a partir de la senzillesa que configura el carisma de la seva congregació.

Tal i com ella mateixa va escriure:

“Germana d’ulls tranquils, somriure serè, de cor compassiu, deixeble diligent en el servei, enamorada de Jesucrist, contemplativa de la Trinitat i seguidora fidel de la Beata Francinaina Cirer”.

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante