ELEGIDA PER UNANIMITAT A L’ASSEMBLEA GENERAL

Llúcia Salleras Julià, nova presidenta d’Escola Catòlica de les Illes Balears.

29 d’abril de 2021

Els membres de la XVIII Assemblea General d’ECIB, celebrada ahir al col·legi Madre Alberta de Palma, van elegir per unanimitat a Llúcia Salleras com a presidenta de l’entitat, després que Gemma Cardona donàs per finalitzada la seva destacada tasca al capdavant de l’organització. 

Llúcia Salleras Julià (Porreres, 1969) és llicenciada en Econòmiques per la UIB. Fou empleada de banca, professora en el Col·legi Verge de Montision de Porreres, així com a diversos instituts públics de Mallorca. Després d’assumir la direcció del Col·legi l’Assumpció de Binissalem va ser nomenada Secretària General d’ECIB. Actualment és la gerent de la Fundació Escola Catòlica de les Illes Balears (FECIB), la qual té per objectiu assumir la titularitat d’aquells centres que les seves Entitats Titulars no poden seguir gestionant, a fi de garantir la continuïtat i la riquesa d’aquesta opció.

Després de l’experiència adquirida a l’escola concertada catòlica, Llúcia Salleras ha manifestat que la seva tasca estarà centrada sobretot, en defensar els interessos de tots els centres que integren ECIB, per garantir que la importància d’aquest sector a les Illes sigui reconeguda per totes les instàncies públiques, sindicals i socials. Els centres d’ECIB representen entorn del 30% de l’alumnat de Balears.

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante