Escola Catòlica celebra el nomenament del nou Conseller d’Educació, Antoni Vera, pel seu perfil dialogant. 

12/07/2023

ECIB considera així mateix òptim el perfil del Director General de Planificació, Ordenació i Infraestructures Educatives, Ismael Alonso.

 

Un cop confirmat el nomenament com a nou conseller d’Educació d’Antoni Vera, que a la seva vessant de Filòleg hi suma la de docent vinculat a l’escola concertada catòlica, ECIB vol manifestar la seva satisfacció pel fet que aquesta designació hagi recaigut en una persona del sector, dialogant, mesurada i amb experiència prèvia en la gestió pública.

La presidenta d’ECIB, Llúcia Salleras, manifesta la seva esperança que Vera sabrà entendre perfectament els problemes i reptes que actualment preocupen i ocupen al sector educatiu concertat.

Així mateix, Salleras destaca que el nou Director General i mà dreta del conseller, Ismael Alonso, gaudeix d’una gran experiència institucional en l’àmbit educatiu, havent treballat al llarg de dècades colze a colze amb la resta d’organitzacions del sector en diferents iniciatives. Alonso, és, així mateix, docent d’un centre concertat catòlic.

ECIB es posa a disposició del nou equip de la Conselleria per tal de començar a fer feina al més aviat possible i aconseguir un inici de curs sense incidències.

Finalment, Salleras manifesta el seu agraïment a l’equip que fins ara ha gestionat la conselleria, desitjant-los èxits en les seves noves ocupacions.

 

Martí March i Antoni Vera.

Ismael Alonso.

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante