Alumnes del Col·legi Jesús Maria fan estades d’una setmana, anomenada English Week, a Santa Susanna (Barcelona).

10/02/2023

Immersió lingüística en anglès amb professors nadius, assequible per a la majoria de les famílies.  

 

Fent ús de la imaginació i de la recerca d’alternatives més assequibles en benefici dels alumnes i de les famílies, el Col·legi Jesús Maria de Palma es va engrescar en un projecte que ja és realitat i que ha estat molt ben acollit, any rere any, per aquests alumnes i les seves famílies.

El programa es presenta com una immersió en la llengua anglesa amb infinitats d’activitats lúdiques amb monitors nadius.

Es tracta d’una estada setmanal pensada perquè l’alumnat entri en el que anomenen Real English. Es pretén que els participants visquin en primera persona la llengua anglesa en un context real de comunicació i s’adonin que el que han après és significatiu. Els vertaders protagonistes del programa són l’alumnat envoltat d’un medi natural on s’introdueix el nou vocabulari adquirit en anglès.

L’estada és a un càmping a Santa Susanna (Barcelona) a peu de platja i compta amb tots els serveis. Les activitats que es realitzen són esportives: caiac, boat ride, tirolina, escalada, tir amb arc, muntar a cavall, etc. A més, es duen a terme activitats lúdiques lingüístiques consistents en desenvolupar projectes fets totalment en anglès.

 

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante