El CESAG implantarà el 2023 el Màster de Formació del Professorat de Secundària.

 

 

El Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez, adscrit a la Universidad Pontificia de Comillas, també posarà en marxa el curs que ve el Grau en Infermeria amb el grup hospitalari Quironsalud.

Així ho ha anunciat la directora del CESAG, la germana Julia Violero, qui a més ha destacat la concessió al centre universitari del segell de qualitat d’Acreditació Institucional que atorga l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació, ANECA.

Julio Violero ha explicat que aquells centres universitaris que hagin obtengut l’Acreditació Institucional, com el CESAG, podran, mentre mantenguin aquest segell de qualitat, renovar l’acreditació de les titulacions oficials que imparteixin sense necessitat de sotmetre’s al procediment de renovació de l’acreditació per a cada títol universitari. Per tant, totes les titulacions del CESAG incorporaran com a data de renovació de la seva acreditació en el registre d’Universitats, Centres i Títols, la corresponent a la resolució d’acreditació institucional del Consell d’Universitats.

Pel que fa al nou grau i màster que implantarà l’any que ve el CESAG ha assenyalat que a partir de setembre s’incorpora el Grau en Infermeria amb el grup hospitalari Quironsalud, la qual cosa suposa que aquest centre universitari impartirà a partir del curs vinent, set graus i dos dobles graus, a la vegada que s’ampliarà l’oferta de màsters i postgraus  en el decurs dels anys vinents. L’altra novetat per a l’any que ve és que el CESAG impartirà a partir de gener de 2023 un nou màster, el de formació del professorat de secundària.

Marketing Digital. Este proyecto ha sido desarrollado por Grupo Enfoca: Diseño web Alicante